Craftsy projects for your home * Kreativa projekt för hemmet

Besides painting I also love to do craftsy projects for my home and others. My goal is to fill my home with personal and artistic things that I like. Not only paintings but also pots, hangers, wall clocks, bins or whatever I can get my hands on to recycle, redesign or personalize as I like it.

* Förutom att måla tavlor tycker jag mycket om att göra kreativa och konstnärliga projekt till mitt hem och till andra. Mitt mål är att fylla mitt hem med inte bara tavlor utan även saker som gör hemmet konstnärligt, roligare och trivsamt. Krukor, hängare, väggklockor, sopkorgar eller vad jag kan komma på att designa om, konstifiera, recykla och personalisera som jag gillar det.

So here is a small project that I made today. You can also find several wall clocks etc. in my picture, gallery and there will be more.

* Så här kommer ett mindre projekt jag gjort idag. Det finns också ett antal bilder i bildgalleriet med väggklockor mm, och det kommer mera.

I am also working on this pot * Jag håller även på med denna kruka just nu * You will find it in the picture gallery when it is ready * Du hittar den i bildgalleriet när den är klar 🌻

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: