Earlier ARTwork – A SELECTION- 80’s TO 20’s

* Ett urval av tidigare konstverk 🌻 80-, 90- & tidigt 20-tal

Tekniker: Akvarell, Akryl, Olja, Torrpastell, Foto, Blyerts

Teqniques: Water color, Acrylics, Oli, Dry pastels, Photo, Pencil

Fotnot *Footnote: Mina signaturer *My signatures EÅ, E-Th Å, E-Th G, TS; I changed my first name when I was 14 and now I only use the name Thessa. I have also been married twice and changed back to my maiden name in between. Bytte förnamn i 14-års åldern, numera använder jag enbart namnet Thessa och har varit gift två gånger, därimellan bytte jag även tillbaka till mitt flicknamn.🌻

Visit my Etsyshop * Besök min Etsyshop * Free shipping https://www.etsy.com/se-en/shop/ThessaStenbergArt

Make sure to select ”all sections” to view all items. Buy 6 items get 20%

Detta är ett urval av mina konstverk, arbetar med att bygga upp galleriet. * This is a selection of my artwork, the gallery is a work in progress.

Follow the creation of my paintings in social media * Följ mitt skapande i sociala medier