Information & Priser (Swe)

Beställningar / Komission Originalkonst

Om jag målar på beställning så kommer vi överens om ett pris i förväg. Beställningar kan faktureras via Coolcompany. Jag tar beställningar på målningar med olika motiv; se min portofolio, samt porträtt, djurporträtt, möbelkonst och väggmålningar.

Konsttryck Fine art print

Från ca 399 kr beroende på storlek

Beställningsvara. Hör gärna av dig med uppgifter om vilken av mina målningar du skulle vilja ha ett tryck av och vilken storlek du vill ha så tar jag fram prisuppgift.  Jag samarbetar med några utvalda leverantörer som jag har förtroende för.
Om du vill boka en telefontid och bli uppringd (inom Sverige) går det bra.
Beställning är inte bindande även om jag tagit fram prisuppgift.

Originalmålningar

Priset på mina konstverk i original varierar beroende på hur länge jag arbetat med det, material, storlek och motiv mm. Jag använder följande generella priser som bas för att prissätta mina original (ej beställningar) .

Generella priser för akrylmålningar med eller utan viss struktur (färdiga original):  Stora målningar ca 7000-9000 kr, mellanstora målningar 4000-7000 kr, mindre målningar 2500-4000 kr, små målningar 1000-2500 kr. Extra små målningar 500-1000 kr. Miniatyrer 250-500 kr. Frakt ingår i allmänhet i priset, om det inte ska förpackas på väldigt speciellt sätt pga. speciella material etc. Det går även bra att själv hämta konstverk i Södertälje.

Målningar med skulpturella element har en egen prissättning och frakt ingår ej i priset då de behöver specialförpackas.

Teckningar i A3 format prissätts generellt som mindre målningar.

%d bloggare gillar detta: