Information (Swe)

Konstkort A6 / vykort

Via kontaktformuläret på hemsidan/facebook: 50 kr plus porto
Beställningsvara, leveranstid kan variera pga leveranstid från leverantör

Via Etsy 62,5 kr inklusive porto
Print on demand via leverantör Printful, uppskattad leveranstid visas vid beställning

Anteckningsbok

Via kontaktformuläret på hemsidan/facebook: 220 kr plus porto
Beställningsvara, leveranstid kan variera pga leveranstid från leverantör

Konsttryck

Från 350 kr beroende på storlek och kvalitet

Beställningsvara. Hör gärna av dig, via kontaktformuläret tex., med uppgifter om vilken av mina målningar du skulle vilja ha ett tryck av och vilken storlek du vill ha samt eventuell prisklass du har tänkt dig så tar jag fram uppgifter på vad jag kan beställa och vad priset blir.  Jag samarbetar med flera leverantörer som jag har förtroende för.
Det finns ganska många material att välja på för konsttryck. Om du vill boka en telefontid och bli uppringd (inom Sverige) för att diskutera val av material mm. går det bra.
Beställning är inte tvingande även om jag tagit fram prisuppgifter osv.

Originalmålningar

Priset på mina originalmålningar varierar beroende på hur länge jag arbetat med målningen, material, storlek och motiv mm. Generella priser originalkonst (ej beställningar) : Stora målningar ca 7000-9000 kr, mellanstora målningar 4000-7000 kr, mindre målningar 2500-4000 kr, små målningar 1000-2500. Frakt ingår i allmänhet i priset, om det inte ska förpackas på väldigt speciellt sätt pga speciella material etc.

Om jag målar en tavla på beställning så kommer vi överens om ett pris i förväg. Jag tar beställningar på bl.a. Minnestavlor tillägnade en speciell saknad person (från 4000 kr – se tavlan ”Till Minne”), konstnärliga tolkningar av djurporträtt (från 4000 kr) och barntavla på träpanel med klocka (från 2300 kr).

Två typer av originalmålningar på beställning finns f. n. i min Etsyshop. Andra beställningar faktureras via Coolcompany.