Working on a new painting *Ny målning på gång

Modergudinna * Mother goddess, in the making

Efter att ha avslutat Beskyddaren och varit med på samlingsutställning har jag behövt lite tid för att hitta nästa motiv. Det är en process som ibland går väldigt fort, ibland tar veckor. Att arbeta med min köksklocka med drake och fixa klart julklappar har också tagit en del tid i anspråk. Eftersom jag vill att måleriet ska vara lustfyllt så behöver motivet kännas rätt. Och nu har jag hittat henne.

After finishing The Protector and participating in an exhibition I have needed some time to find my next motive. It is a process that’s sometimes instant and sometimes takes weeks. Working with my kitchen clock with dragon and also fixing christmas presents has also been a bit time consuming. Because I want to paint with joy, the motive needs to feel right. And now I have found her.

2 reaktioner på ”Working on a new painting *Ny målning på gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s