Working on a new painting *Ny målning på gång

Modergudinna * Mother goddess, in the making

Efter att ha avslutat Beskyddaren och varit med på samlingsutställning har jag behövt lite tid för att hitta nästa motiv. Det är en process som ibland går väldigt fort, ibland tar veckor. Att arbeta med min köksklocka med drake och fixa klart julklappar har också tagit en del tid i anspråk. Eftersom jag vill att måleriet ska vara lustfyllt så behöver motivet kännas rätt. Och nu har jag hittat henne.

After finishing The Protector and participating in an exhibition I have needed some time to find my next motive. It is a process that’s sometimes instant and sometimes takes weeks. Working with my kitchen clock with dragon and also fixing christmas presents has also been a bit time consuming. Because I want to paint with joy, the motive needs to feel right. And now I have found her.

2 svar på ”Working on a new painting *Ny målning på gång”

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: