Furniture Art /art on furniture * Möbelkonst

Small side table made from an old pedestal and an old IKEA frame ready, complete with a fantasy flower 🌻
Chest of drawers in progress. I am going to to paint it almost like a canvas when the background color is ready so please come back for updates if you are curios to see the result 🌻.
I use fusion mineral paint which is acrylic based and acrylics for art when making art on furniture. I also do coating on the surface if necessary. I do commissions.

Litet sidobord klart, komplett med en fantasiblomma. Jag gjorde sidobordet av en gammal piedistal och en gammal ram från IKEA. 🌻
Nu håller jag på med en byrå som jag kommer att måla på ungefär som en målarduk när underlaget är klart. Uppdaterar här när den är klar med resultatet så kom gärna tillbaka och titta 🌻. Jag arbetar med Fusion mineral paint som är akrylbaserad och akrylfärger för konst när jag skapar konst på möbler. Toppar med ett skyddande lager där det behövs. Jag tar beställningar på möbelkonst.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: