A needlefelted cushion of wool* Nålfiltad kudde i ull

I have done some needle felting work with wool and it is so rewarding although it takes a lot of time (depending on what you want to make of course). For now I focus on painting but I plan to take up the needle felting to eventually, it is also a bit like painting, in wool.

Jag har tidigare gjort en del saker i ull, nålfiltning. Det är ett underbart material, jag tycker också att det tar ganska lång tid (beroende på vad man vill göra förstås). För närvarande fokuserar jag på mitt målande men jag planerar att även återuppta nålfiltning så småningom. Det är också lite som att måla, fast med ull.

I got the opportunity to put a piece of mine to use as I got a new chair the other day. A small neddle felted coshion of wool in the shape of a cats head. I worked on it on and of for a couple of years so it’s so much fun to be able to use it 😻

Jag fick möjlighet att ta fram ett av mina alster i ull nu när jag skaffade en korgstol häromdagen. En liten nålfiltad kudde i ull formad som ett katthuvud. Jag jobbade med den till och från i ett par år så det är roligt att kunna använda den 😻

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: