Tre olika guldfärger blandat med svart * Three different golden acrylic colors mixed with black

Jag har gjort i ordning denna ogrundade pannå (ej kanvas) med tunna lister på baksidan, gesso på fram och baksida och struktur. Nu vill jag ha en mörk bakgrund till mitt motiv men vill inte ha helt svart och ska blanda med guld. * I have prepped this non canvas panel with wooden boards, gesso in the front and the back and structure. I want to make a dark background for my motive but not all black and I am going to make a mix with gold.

I have three different acrylics in gold so I made a test to see the difference between them when mixed with black. * Jag har tre olika akrylfärger i guld så jag gjorde ett test för att se skillnaden när de blandas med svart.

There is definitely more shine in nr 2, I think I am going to use a combination of that one and nr 1. * Det är definitivt mera guldlyster i nr 2,jag tror att jag kommer att kombinera den med nr 1.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: